לחם

לחמניות פקאן מחיטה מלאה

לחמיםפ
לחמניות פקאן מחיטה מלאה
לחמניות פקאן מחיטה מלאה

המצרכים:

1/2 ק”ג קמח מלא
8 כפות סוכר חום
3 וחצי כפות אבקת אפייה
2 ביצים שלמות
100 גרם אגוזי פקאן קצוצים גס
חצי ליטר חלב או חלב סויה
חמאה ודבש להגשה

אופן ההכנה:

מערבבים יחד את החלב ביצים והפקאן.
מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והסוכר.
מערבבים עד למרקם הומוגני ויוצקים לתבנית שקעים.
מכניסים לתנור חם 200 מעלות ל 15 דקות בערך.

עוגות

About the author

שולה סונגו

Add Comment

Click here to post a comment

דילוג לתוכן