סלטים

המנה האדומה של מסעדת ’שלו ביער’ לרגל יום המודעות הבינלאומי למחלת האיידס

מסעדת שלו ביער בקריית טבעון הצטרפה ביום 26.11, ליום המודעות הבינלאומי למחלת האיידס, שף המסעדה, השף מסאווה בנה מנה ראשונה אדומה וכמובן שטעימה סלט סלק וגבינת עזים, המנה תרוץ במשך כל התקופה ועד 7.12. אחוז מהכנסות ממכירת המנה יעברו לוועד למלחמה באיידס.
המנה האדומה של מסעדת ’שלו ביער’ לרגל יום המודעות הבינלאומי למחלת האיידס
המנה האדומה של מסעדת ’שלו ביער’ לרגל יום המודעות הבינלאומי למחלת האיידס

מסעדת שלו ביער בקריית טבעון החליטה על יצירת מנה שמטרתה העלאת המודעות למחלת האיידס. החל מיוםה- 26.11.2013 ועד ה-7 לדצמבר 2013, תימכר במסעדה מנה ראשונה (אדומה) מיוחדת, סלט סלק וגבינת עזים . מסעדת שלו ביער תפריש את הרווחים מהמנה כתרומה לוועד למלחמה באיידס כחלק מיום המודעות הבינלאומי למחלת האיידס שחל ב – 1.12.2013.

רוני וכפיר גליקו בעלי מסעדת ’שלו ביער’: ” בחרנו לרתום את לקוחותינו ולצאת לדרך שהיא כל כך חשובה ואפילו הכרחית בעינינו, אנו מתכוונים לשים דגש רב על מכירת המנה על מנת למקסם את התרומה לוועד למלחמה באיידס ,אז שיהיה בהצלחה והרבה בריאות לכולם.”

המנה האדומה של מסעדת ’שלו ביער’

המרכיבים:

● 100 גרם סלק מבושל, חתוך לקוביות.
● 60 גרם תפוח עץ ירוק, חתוך לקוביות.
● 3 עלי בזיליקום חתוכים .
● מלח וסכר לפי הטעם, כמות הסוכר צריכה להיות פי 2 מכמות המלח.
● שמן זית ומיץ לימון.
● 60 גרם גבינת עזים חתוכה סלייסים.
● ניתן להוסיף לסלט לפי טעם: קשיו, אגוזי מלך ושקדים.

אופן הכנה:

מבשלים את הסלק על האש במשך שעתיים וחצי, מקררים את הסלק במים קרים לאחר מכן מקלפים אותו וחותכים אותו לקוביות.

את תפוחי העץ חותכים גם לקוביות. את הבזילקום החתוך מוסיפים לתערובת ומוסיפים את הסוכר והמלח יחד עם שמן הזית ומיץ הלימון הטרי.

מערבבים את הכל ומניחים על הצלחת, מסדרים את גבינת העזים ומזלפים מעט שמן זית מעל.

שיהיה בתאבון …

מסעדת שלו ביער
שיכון האלה 2, קריית טבעון.

About the author

שולה סונגו

Add Comment

Click here to post a comment

דילוג לתוכן